(VIRAL ARTIS) - LUAHAN SAYU CHEF RIZ RINDUKAN BINI DAN ANAK, TAPI SHIKIN MAEMBONG KEJAM MELAYAN LAKINYA BEGINI. PATUTKAH SEORANG ISTERI MELAYAN SUAMINYA BEGINI?

LUAHAN SAYU CHEF RIZ RINDUKAN BINI DAN ANAK, TAPI SHIKIN MAEMBONG KEJAM MELAYAN LAKINYA BEGINI. PATUTKAH SEORANG ISTERI MELAYAN SUAMINYA BEGINI?

Tukang masak selebriti, Chef Riz tidak menyangkal wujudnya konflik rumah tangga antara dia dengan isteri, iaitu Shikin Maembong namun ia berjaya diselesaikan. Namun, melalui muatnaik beberapa gambar terbaru di Instagram isterinya memberikan bayangan berbeza.
Meenerusi gambar itu, Shikin menyatakan tekanan yang dialaminya sudah pun semakin berkurang. Malah para pengikutnya di laman sosial tersebut turut memberikan sokongan moral supaya tabah menghadapi dugaan.

“Biasalah orang perempuan merajuk. Tambahan pula Shikin seorang yang berjiwa lembut, jadi dia mudah terasa. Saya malas nak layan apa yang orang luar fikir tentang kami. Tiada faedah pun. Biasalah suami-isteri, mesti sedikit sebanyak akan ada konflik-konflik kecil,” katanya.
“Kami tetap menjaga Arianna sebaik mungkin walaupun sudah berpisah. Selain itu, saya turut bersyukur kerana memiliki keluarga yang sentiasa memberi sokongan moral.

Saya juga masih mempunyai hubungan baik dengan keluarga mentua,” katanya kepada Berita Harian Online menjawab desas-desus serta status sebenar perkahwinan beliau dan suami.
Pergolakan rumah tangga mereka memang diakui oleh Chef Riz yang pernah memaklumkan bahawa perkahwinannya dilanda konflik berikutan dirinya yang terlalu sibuk, namun menafikan dakwaan mereka berpisah.


Sebaliknya jika dilihat akaun instagram Shikin, beliau tidak lagi memuat naik gambar mereka sekeluarga sehingga menimbulkan tanda tanya.

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close