(TRENDING) - Al-Fatihah.. Hubungan Tidak Lama.. Rita Dedahkan Identity Sebenar Teman Lelakinya Selepas Dia Meninggal Dunia.. Rupanya Ini Sebab Dia enggan Berkahwin Lagi.. Sedihnya..

Al-Fatihah.. Hubungan Tidak Lama.. Rita Dedahkan Identity Sebenar Teman Lelakinya Selepas Dia Meninggal Dunia.. Rupanya Ini Sebab Dia enggan Berkahwin Lagi.. Sedihnya..Jarang sekali Rita Rudaini berkongsikan kisah tentang lelaki di hatinya namun memetik laporan mStar Online, pelakon itu menjelaskan bahawa dia pernah rapat dengan seorang lelaki. Bagaimanapun, mereka tidak sempat bertemu.

“Hubungan kami hanya di alam maya sahaja tapi saya akui dia lelaki paling memahami dan selesa untuk berkongsi perasaan. Dia meninggal dunia pada April lalu, kami belum pun sempat bertemu kerana dia tinggal di luar negara,” kata Rita selain menjelaskan bahawa lelaki tersebut menghidap penyakit kronik.

Bagaimanapun hubungan di antara mereka hanyalah sekadar teman rapat walaupun lelaki tersebut menjadi tempat untuk Rita meluahkan perasaan. Malah tambah Rita, dia tidak menolak jika diberikan jodoh yang sesuai suatu hari nanti.

“Dia baik dan kami sering berhubung, malah dia ada meluahkan perasaannya yang sukakan saya. Tetapi saya sejak awal beritahu bahawa saya tidak mahu berkahwin”

“Buat masa ini saya memang tidak mahu kahwin tapi jika suatu hari nanti Allah beri orang yang baik saya terima. Cuma sekarang ini saya rasa tiada lelaki yang berani dekat dengan saya kerana mungkin mereka takut saya heret mereka ke mahkamah,” katanya.

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close